Velkommen i Viborg Baadelaug

Ohøj – de damer og herrer, skippere, sømænd, søulke, ferskvandsmatroser, landkrabber, bolværksmatroser og svabergaster, alle gode venner i Viborg Baadelaug.

Corona… det har fyldt så meget i alles hverdag. Og det har selvfølgelig også påvirket dit bådelaug. For at beskytte medlemmerne og for at overholde alle regler om afstand og forsamlinger måtte vi desværre ændre eller aflyse flere planlagte arrangementer i 2021.

Og hvordan går det så i 2022? Det kommer til at gå rigtig godt. Men det er svært at lave en aktivitetsplan med alle de usikkerheder, vi stadig ser. Det er jo ikke holdsport, vi dyrker, men vi savner alligevel det sociale samvær i bådelauget. Det får vi tilbage i år. Bl.a. til sankthans, hvor vi er ved at planlægge en fest. Så skriv det i kalenderen allerede nu. Det bliver hyggeligt.     

Og vi har jo vores dejlige søer og bådene. Isen er smeltet, og den har ikke taget vores broer med sig. Det er lige straks forår, og vi skal ud at sejle igen. Nogle kalder det “søsult”, og det kan man sagtens have, selv om vi sejler på søer og ikke det åbne hav. Der er meget at glæde sig over.

Som aktivt medlem kan du låne den gode stabile jolle “Elvira”, der er eldrevet. Og du kan låne “Peter”, som er en pedalbåd. Alt er på eget ansvar. Vejledning og reservationsskema hænger i klubhuset.

Så selv om det skulle blive endnu et turbulent år med mange usikkerheder – så forbliv medlem i Viborg Baadelaug. Så er bådelauget der også i 2023 og 2024, 2025, 2026 etc.  

Med ønsker om en god og solrig sæson 2022. Vi ses!

Ole Rahn, formand