Nyheder

Udvalgt

Velkommen i Viborg Baadelaug

Ohøj – de damer og herrer, skippere, sømænd, søulke, ferskvandsmatroser, landkrabber, bolværksmatroser og svabergaster, alle gode venner i Viborg Baadelaug.

Og hvordan går det så i 2023? Det kommer til at gå rigtig godt. Men det er svært at lave en aktivitetsplan med alle de usikkerheder, vi stadig ser. Det er jo ikke holdsport, vi dyrker, men vi savner alligevel det sociale samvær i bådelauget. Det får vi igen i år. Bl.a. til sankthans, hvor vi er ved at planlægge en fest. Så skriv det i kalenderen allerede nu. Det bliver hyggeligt.     

Og vi har jo vores dejlige søer og bådene. Isen er smeltet, og den har ikke taget vores broer med sig. Det er lige straks forår, og vi skal ud at sejle igen. Nogle kalder det “Havsult” eller “Søsult”, og det kan man sagtens have, selv om vi sejler på søer og ikke det åbne hav. Der er meget at glæde sig over.

Som aktivt medlem kan du låne den gode stabile jolle “Elvira”, der er eldrevet. Og du kan låne “Peter”, som er en pedalbåd. Alt er på eget ansvar. Vejledning og reservationsskema hænger i klubhuset.

Så selv om det skulle blive endnu et turbulent år med mange usikkerheder – så forbliv medlem i Viborg Baadelaug. Så er bådelauget der også i 2023 og 2024, 2025, 2026, 2027 etc.  

Med ønsker om en god og solrig sæson 2023. Vi ses!

Ole Rahn, formand   

Gravearbejde ved bådelauget

Gravearbejde på Viborg Bådelaugs plads fra onsdag den 7. juni til mandag den 19. juni.

Viborg Varme og deres brøndborer vil nedgrave nye rør og kabler fra de to gamle vandværksboringer på bådelaugets plads og hen til det gamle vandværk. Der vi i perioder være spærret for kørsel med biler. De har lovet at alt, undtaget græsset, vil være reetableret den 19. juni. Således kan vi forberede sankthansaften med telt mv. i fred og ro. Om nødvendigt vil Viborg Varme sørge for køreplader på de steder, hvor der har været udgravet. 

Sct. Hans Aften 2023 i bådelauget

Fredag den 23. juni kl. 18.00: Sct. Hans arrangement med festivitas og levende musik. For medlemmer og familie. Husk venligst tilmelding, så vi kan opstille nok stole og borde.

Grillen er klar kl. 18.00 Og senere er der levende musik og sang – og måske en festlig tale ved bålet.

Arrangementet er fredeligt og børnevenligt.

Standerhejsning og sæsonstart 2023

Standerhejsning og sæsonstart 2023

Lørdag den 25. marts 2023 kl. 12.00 afholder vi standerhejsning og sæsonstart (venligst kun) for medlemmer. Der bliver både standerhejsning, musik, sang og tale(r)…  🙂

Efter standerhejsningen spiser vi smørrebrød i klubhuset, så husk tilmelding , hvis du vil have smørrebrød.

Glædelig Jul og godt nytår 2022

Kære medlemmer med familier. I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår 2022. Vi håber at 2022 bliver et år hvor vi igen kan forsamles uden covid-restriktioner. Heldigvis har vi jo vores herlige søer, hvor vi kan sejle og hygge os uden at bekymre os om covid-alfa, beta, delta, gamma, omicon, -pi, -rho, -sigma, -tau mv.    Vi afholder den traditionelle standerhejsning i marts, uanset hvad der sker. Det bliver en standerhejsning med musik, sang, tale(r) og forhåbentligvis smørrebrød mv.  🙂 Vi ses i Viborg Baadelaug i 2022!