Kalender

FORELØBIG  Mødeplan og aktivitetsplan 2020  FORELØBIG

Alle,

Coronaen hærger og vi skal være forsigtige.  Og vi må ikke forsamles.

Standerhejsningen lørdag den 28.marts er aflyst   –  og så dog…  Bådelaugets stander vil blive hejst, men kun med deltagelse af nogle få fra bestyrelsen. Og som altid er bådelaugets stander tegn på, at sæsonen er startet – vi skal jo snart ud at sejle! Senere på sæsonen vil vi festligholde sæsonstarten. Det bliver noget med musik, smørrebrød og øl på kajkanten!

Mvh, Ole

Årets standerhejsning den 28. marts kl. 12.00 vil blive afholdt som et helt lukket arrangement med højst 10 deltagere. Når den tiende deltager er ankommet, lukker vi lågen.
Vi mødes som planlagt kl. 12.00 og hejser bådelaugets stander, mens vi holder god afstand til hinanden. Der er ingen sammenkomst i klubhuset og ingen smørrebrød, men hvis vejret tillader det, kan de, der ønsker det, få en øl, sodavand eller en kop kaffe udendørs – stadig med afstand mellem hinanden.
Sig gerne budskabet videre, så det når så bredt ud som muligt, og følg med her på siden. Situationen kan jo udvikle sig, så yderligere ændringer er nødvendige i forhold til Covid-19.

Lørdag den 28. marts kl. 12.00 til 14.00: Standerhejsning og derefter smørrebrød. Husk venligst tilmelding til smørrebrød. 

Mandag den 11. maj: Sidste frist for søsætning. Herefter afgift for sen søsætning. Pladsen skal være ryddet for både og trailere.

Lørdag den 16. maj kl. 9.30 til 13.00: Medlemsdag – aktivitetsdag. Giv en hånd til dit bådelaug, og hjælp med at vedligeholde hus og plads. Tag familien og et par arbejdshandsker med. Husk venligst tilmelding til morgenbrød og til smørrebrød.

Lørdag den 13. juni: Motoraktivitet. Åbent hus for medlemmer, familie og venner.

Tirsdag den 23. juni kl. 18.00: Sct. Hans arrangement.

Lørdag den 26. september kl. 9.30 til 13.00: Medlemsdag – aktivitetsdag. Giv en hånd til dit bådelaug, og hjælp med at vedligeholde hus og plads. Tag familien og et par arbejdshandsker med. Husk venligst tilmelding til morgenbrød og til smørrebrød.

Lørdag den 24. oktober kl. 12.00 til 14.00: Standerstrygning og generalforsamling. Derefter smørrebrød. Husk venligst tilmelding til smørrebrød.

Søndag den 25. oktober fra kl. 10.00: Fælles optagning af både. Vi hjælper hinanden. Herefter må der kun være begrænset bilkørsel på pladsen fordi græsset er meget vådt og blødt.